GRATIS bezorging binnen 3 dagen |GRATIS proefrit aanvragen | ✅ 97% van onze klanten beveelt ons aan

De beste e-step met zadel

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

Ontdek de beste elektrische steps met zadel bij Zerosteps.nl

Ben je op zoek naar een elektrische step met zadel voor optimaal rijcomfort? In de webshop van Zerosteps.nl vind je een uitgebreid aanbod van de beste e-steps. Uiteraard zijn de snelste elektrische steps begrenst op 25 km per uur, zodat je hiermee legaal op de openbare weg kunt rijden. Op eigen circuit of terrein zijn hogere snelheden natuurlijk wel mogelijk. Benieuwd naar onze razendsnelle e-steps? Bekijk nu de webshop of vraag om persoonlijk advies van onze ervaren medewerkers.

Een handige elektrische step met zadel voor zitcomfort

Het spreekt uiteraard voor zich dat een elektrische step met zadel voor prettig zitcomfort zorgt tijdens het rijden. Bij een zit step voor volwassenen is het mogelijk om zowel te staan als te zitten. Vooral als je langere afstanden aflegt met de e-step is het prettig om niet constant te hoeven staan. Daarnaast beschikken sommige elektrische steps over een inklapbaar zadel. Zo kan je kiezen of je gebruik wilt maken van het zadel of liever blijft staan.

Bekijk nu ons exclusieve aanbod elektrische steps met zadel

De elektrische step met zadel vormt al snel een handig alternatief voor de scooter of de elektrische fiets. Benieuwd naar het rijcomfort van deze bijzondere e-step? Bekijk ons aanbod in de webshop of maak een afspraak voor een gratis proefrit. Onze medewerkers voorzien je graag van uitleg en persoonlijk advies.

GRATIS proefrit

Wil je een proefritje maken op een van de steps? Vraag dan een gratis proefrit aan!

Contact