GRATIS bezorging binnen 3 dagen |GRATIS proefrit aanvragen | ✅ 97% van onze klanten beveelt ons aan

Elektrische step 60 km per uur

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

De beste elektrische step 60 km per uur koop je bij Zerosteps.nl

Ben je op zoek naar een supersnelle elektrische step die 60 km per uur aan kan? Zerosteps.nl levert de beste e-steps waarmee je zeer snel op je plaats van bestemming arriveert. Deze steps voor volwassenen vormen dan ook een uitstekend alternatief voor een scooter of een elektrische fiets. De meeste elektrische steps in Nederland behalen een gemiddelde snelheid van 30 kilometer per uur. Zerosteps.nl biedt echter high end e-steps aan waarmee je wel snelheden van 80 km per uur kan behalen. Bekijk ons exclusieve aanbod of maak een gratis proefrit op onze e-steps.

De snelste e-steps van 60 km per uur

Zerosteps.nl beschikt over de beste elektrische steps die snelheden van 60 km per uur gemakkelijk bereiken. Kies bijvoorbeeld voor de Zero10X met de grote 23ah LG accu en luxe hydraulische remmen. Het allereerste dat opvalt aan deze stoere e-bike is de unieke ophanging die de wielen aan het frame koppelt. Deze ophanging wordt bovendien door twee geavanceerde veer-systemen ondersteund. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het rijden op de e-step van meer comfort geniet. Doordat daarnaast de beide wielen over een aandrijving beschikken, is de e-step extra krachtig en stabiel. Met deze elektrische step is het zelfs mogelijk om 80 km af te leggen. Dit hangt onder andere af van de weersomstandigheden en de snelheid.

Bestel nu jouw favoriete elektrische step van 60 km per uur

Kun je niet wachten om op jouw eigen elektrische step van 60 km per uur te rijden? Zodra je de gewenste bestelling hebt geplaatst, bezorgt Zerosteps.nl binnen drie dagen jouw e-step gratis thuis. Vraag direct om meer persoonlijk advies aan onze medewerkers over onze e-steps of maak een gratis proefrit.

GRATIS proefrit

Wil je een proefritje maken op een van de steps? Vraag dan een gratis proefrit aan!

Contact