Elektrische step Rotterdam

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

Met de elektrische step door Rotterdam rijden: mag dat?

In Rotterdam zie je het steeds vaker: de elektrische step in het straatbeeld. Maar mag dit eigenlijk wel? Helaas zijn verreweg de meeste e-steps eigenlijk nog verboden op de openbare weg in Rotterdam – net zoals in de rest van de Nederland. Slechts een paar elektrische steps zijn goedgekeurd en in Rotterdam mag je dan ook alleen met een e step de weg op indien deze door het RDW is aangewezen is als elektrische bromfiets.

Goed nieuws komt eraan voor de elektrische step in Rotterdam!

Wees echter niet heel getreurd, want Rotterdamse gemeente heeft in 2019 reeds aangekondigd dat men graag de e-steps in de stad ziet, zodra er verandering in de landelijke wetgeving komt. Zoals het er nu naar uitziet, zal dit gebeuren op 1-1-2023. Dan treedt namelijk het nieuwe kader voor elektrische steps in werking en wordt de e-step als een nieuwe voertuig categorie aangeduid. Tot die tijd is het natuurlijk wel mogelijk om met een van de door RDW reeds goedgekeurde elektrische step in Nederland te rijden. Als je een step gaat huren in Rotterdam zoals bij Step Je Rot, dan krijg je dus ook een goedgekeurd exemplaar mee. Ditzelfde geldt ook voor als je met een Segway gaat rijden in Rotterdam.

Alvast een elektrische step kopen om in Rotterdam te rijden?


Ben je er al helemaal klaar voor ben je op zoek naar een goede step winkel om Rotterdam door te cruisen zodra het kan? Neem dan zeker eens een kijkje bij Zero Steps! Wij bieden namelijk verschillende soorten steps voor volwassenen en we weten zeker dat tussen ons assortiment ook een fijne elektrische step voor jou bij zit. We geven je graag persoonlijk advies en we bieden e-steps in diverse prijscategorieën. Kom ook gerust bij ons een gratis proefritje doen, zodat je alvast kunt ervaren hoe het is om straks met je eigen elektrische step door Rotterdam te rijden!

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0