Vsett

Vsett

VSETT elektrische steps zijn niet alleen geliefd onder beginners door hun prijs maar ook door de doorgewinterde elektrische step rijder door hun duurzaamheid en actieradius.

Korting!
1049,00
Uitverkocht
2089,00
Uitverkocht
2499,00
Uitverkocht
2789,00
Favoriet!
4199,00
Korting!
949,00
Uitverkocht
1299,00

Vsett assortiment van Zerosteps

Bij Zerosteps hebben we een uitgebreide selectie van de nieuwste modellen van Vsett e-steps beschikbaar, waaronder de Vsett 10, Vsett 10+, Vsett 11, Vsett 11+, Vsett 8 en Vsett 8+. Elk model is ontworpen met unieke eigenschappen en specificaties, zodat je altijd het perfecte model kunt vinden dat past bij jouw behoeften en wensen.

Vsett en Vsett 10+: Ideale e-steps voor stadsvervoer

Het basismodel in ons assortiment is de Vsett, die speciaal is ontworpen voor stedelijk gebruik. De Vsett 10 heeft een hogere topsnelheid en een indrukwekkende actieradius, waardoor hij geschikt is voor langere ritten. De Vsett 10+heeft dezelfde functies als de Vsett 10, maar biedt ook een onbeperkte topsnelheid. Dit betekent dat je zonder beperkingen op de openbare weg kunt rijden, waardoor je sneller op je bestemming aankomt.

Vsett 11 en Vsett 11+: Voor ultiem comfort tijdens langere ritten

De Vsett 11en Vsett 11+zijn de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment en bieden geavanceerde functies zoals een unieke vering en een verstelbare stuurhoogte. Hierdoor zijn deze modellen nog comfortabeler en gemakkelijker te gebruiken dan de andere modellen. Met een lange actieradius en indrukwekkende topsnelheid zijn de Vsett 11 en Vsett 11+ perfect voor lange afstanden en veeleisende ritten.

Vsett 8 en Vsett 8+: Compact en lichtgewicht

Tot slot hebben we de compacte en lichtgewicht Vsett 8en Vsett 8+, die perfect zijn voor gebruik in drukke stedelijke omgevingen. Deze modellen zijn gemakkelijk te hanteren en op te bergen, waardoor ze de ideale keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een praktische oplossing voor hun dagelijkse verplaatsingen.

Stijlvol en betrouwbaar: Kies uit een uitgebreid assortiment Vsett-modellen

Ongeacht welk model je kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een stijlvolle en betrouwbare elektrische step hebt waarmee je je snel en gemakkelijk kunt verplaatsen. Met krachtige motoren, duurzame batterijen en geavanceerde functies bieden de Vsett-modellen de perfecte balans tussen prestaties, comfort en gemak. Bij Zerosteps begrijpen we dat het kiezen van de juiste e-step een persoonlijke keuze is en we zijn er trots op om een uitgebreid assortiment van Vsett-modellen aan te bieden. Of je nu op zoek bent naar een e-step voor woon-werkverkeer of voor recreatieve doeleinden, we hebben altijd een model dat past bij jouw wensen en budget.

Vragen of hulp nodig?

Als je vragen hebt over onze Vsett-modellen, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte e-step voor jouw behoeften. Bestel vandaag nog jouw favoriete Vsett-model en begin met genieten van een comfortabele en efficiënte manier van reizen!

Alwin van Zerosteps.nl

Online

0