Elektrische steps 120 km per uur

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

Ontdek de snelste elektrische steps 120 km per uur bij Zerosteps.nl

Ben je op zoek naar de snelste elektrische step die 120 km per uur behaalt? Bij Zerosteps.nl vind je de beste e-steps tegen een scherpe prijs. De Zero steps zijn comfortabel, geavanceerd en van hoogwaardige kwaliteit. De elektrische step in Nederland maakt dan ook een heuse opmars in het straatbeeld. Bekijk nu ons ruime aanbod in de webshop of maak een gratis proefrit op een e-step.

De beste elektrische step 120 km per uur van hoogwaardige kwaliteit

Wie op zoek is naar een razendsnelle elektrische step van 120 km per uur, bestelt de Zero11X. Deze extreem stabiele powerstep is de meest krachtige en snelste elektrische step die op dit moment in Nederland verkrijgbaar is. Uiteraard worden alle e-steps door Zerosteps.nl begrensd op 25 km per uur, maar op eigen circuit of terrein is het mogelijk om je volledig uit te leven. Dankzij de 11 inch offroad banden kan de step met gemak ieder wegdek aan. Ontdek het zelf of maak een afspraak voor een gratis proefrit.

Bestel de snelste elektrische steps van Zerosteps.nl

De Zero steps verkrijgbaar in onze webshop zijn van een uitstekende kwaliteit. Bovendien geldt er een garantietermijn van een jaar op de e-step (zes maanden op de batterij). Bekijk het enorme assortiment in de webshop of vraag vrijblijvend om persoonlijk advies en uitleg.

Alwin van Zerosteps.nl

Online

Klarna - Betaal in 3 delen

Betaal in 3 renteloze delen om de kosten te spreiden.
0