Garantie bepalingen Elektrische scooters en steps

  1. Bedenktijd (herroepingsrecht).

Als je het product online hebt besteld, dan heb je het recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst, terug te sturen. De kosten van aanschaf worden dan terug gestort.

Om een product terug te kunnen sturen moet deze in de originele verpakking zitten en ongebruikt zijn. Is het product gebruikt dan vervalt het herroepingsrecht. Als de verpakking ontbreekt dan worden er afschrijvingskosten in rekening gebracht. De afschrijving is minimaal 25% van de nieuw waarde. Als er beschadigingen zijn aangebracht op het product dan kan het zijn dat er een hogere afschrijf waarde wordt berekend of dat de step niet meer wordt geaccepteerd.

De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening klant. We kunnen de Step of scooter ook komen halen en rekenen hiervoor € 29,99.

  1. Garantie.

We doen ons uiterste best om het door jou bestelde juist aan jou te leveren. Hebben wij toch een fout gemaakt? Laat het ons dan weten. Dan proberen we het met je op te lossen.
En vanzelfsprekend heb je op al onze producten garantie. Wij hanteren en volgen daarbij de richtlijnen en voorwaarden van de fabrikant. Heb je een garantieverzoek? Ook dat kun je ons laten weten, dan beoordelen wij dat graag en bedenken we samen met jou een passende oplossing.

Als een step of product onverhoopt een mankement vertoont dan kunt u deze in Houten aanbieden ter beoordeling. Indien de storing binnen de garantiebepalingen valt dan worden onderdelen en reparatie volledig vergoed. 

nadat het product/step weer is hersteld kunt u het product ophalen of laten opsturen. eventuele verzendkosten komen voor rekening klant.

Garantiebepalingen per product:

De verschillende producten die wij verkopen zijn soms verschillend van kwaliteit en daar hoort ook een verschillende garantie bepaling bij. Hieronder de diverse producten en bijbehorende garantie:

Belangrijk om te weten dat garantie alleen verleend wordt op frame (breuken ed en accu). Een step heeft veel elektrische componenten en contact met water moet ten alle tijden vermijden worden. Schade aan een onderdeel van de step ten gevolge van water, valt niet onder garantie !. Alle onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn (oa banden, LCD, remmen, kabels, verlichting, electronica, contactslot, oplader enz vallen niet onder garantie). Tevens verliest een voertuig zijn garantie nadat hiermee onzorgvuldig is omgegaan of waarmee een ongeluk is begaan (oa valpartij). Als aan een step door de consument veranderingen worden aangebracht (boren, zagen enz) dan kan het frame dusdanig verzwakt worden dat er mankementen op treden. De garantie op de step vervalt nadat de step dus door de consument wordt aangepast/veranderd dan wel wordt geopend.

Accu:

Een accu is een bijzonder product dat vraagt om een goede behandeling. Ondanks de goede behandeling zal elke accu gedurende een jaar al tekenen van veroudering kunnen gaan vertonen (de accu verliest een deel van zijn kracht . Gemiddeld gaat een accu 1 tot 3 jaar mee. Dit is afhankelijk van diverse factoren:

mate van belasting (hoe vaak laad je deze op, intensiteit van gebruik)

-hoe berg je de accu op (koude en lege accu gaat sneller stuk).

-ideaal is om de accu tussen de 30% en 70% op te laden en te gebruiken. Nooit leegrijden !

Anwa step (imitatie Xiaomi M365):
Deze step is opgebouwd uit eenvoudige componenten en heeft een eenvoudige accu. Voor deze step bieden wij 6 maanden garantie op frame en 3maanden op de  accu.
Alle andere zaken en onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, vallen buiten de garantie bepalingen

Nanrobot D4+ / D5+
Deze step heeft een meer hoogwaardige accu en frame. Voor deze step bieden wij 6 maanden garantie op frame (scheur en breuk) en accu of tot 3000 km (welke als eerste komt).

Alle andere zaken en onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, vallen buiten de garantie bepalingen.

Widewheel (single en dual motor)
Deze step heeft een hoogwaardige accu en gemiddelde kwaliteit frame.

Op frame bieden wij 3 maanden garantie (op breuken en scheuren) en op de accu geldt een garantie van 3 maanden.

Alle andere zaken en onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, vallen buiten de garantie bepalingen.

Zerosteps (zero 8, 9, 10X en 11X).
Vanwege de grote kwaliteit bieden wij op alle Zero steps 6 maanden garantie op accu, motor en controllers en 12 maanden op frame (scheuren en breuk). Op alle accu’s van LG/Samsung en Panasonic geven wij 6 maanden extra garantie (12 maanden dus in totaal).

Let op: hoewel de Zero steps veel beter zijn beschermd tegen water, wordt toch afgeraden om hiermee door de regen te rijden. Waterschade valt ook niet onder garantie !

Alle andere zaken en onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, vallen buiten de garantie bepalingen.

Onemile scooter
Op de Onemile scooter bieden wij een garantie van 12 maanden op het frame en 6 maanden op de accu.

Alle andere zaken en onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, vallen buiten de garantie bepalingen.

DanishDutchEnglishGerman
Winkelwagen
Scroll naar top