Zerosteps.nl voor de snelste elektrische step

Levering binnen 3 dagen

GRATIS verzending

Vragen ? mail of bel

Wij staan direct klaar

6 maanden limited waranty

Ontdek de snelste elektrische steps van Zerosteps.nl

e tijd waarin een elektrische step werd gezien als kinderspeelgoed, laten we inmiddels ver achter ons. Met de snelste elektrische steps van Zerosteps.nl behaal je immers snelheden van 65 km per uur of meer. Hoe hard gaat echter de gemiddelde beste koop elektrische step en wat is de gemiddelde maximale snelheid van een legale step? In dit artikel zetten we alles op een rij over de snelste elektrische steps.

De hoge snelheid van een elektrische step

De snelste elektrische steps gaan 80 km per uur of harder. Wat de hoge snelheid van een elektrische step beïnvloed, zijn echter het gewicht van de bestuurder, het batterijniveau en de bandenspanning. Ga je met de elektrische step een grote afstand bergopwaarts, dan zal de snelheid bijvoorbeeld afnemen. Over het algemeen onderscheidt men drie groepen:

  • elektrische step 6-20 km per uur: veilige e-steps voor kinderen vanaf 8 jaar
  • elektrische step 20-30 km per uur: snelheid van een gemiddelde e-step tot 700 euro
  • elektrische step 30-120 km per uur: maximale snelheid die bereikt kan worden met een high end e-step

De maximaal toegestane snelheid van de snelste elektrische steps

In zowel Nederland als België geldt da je met de elektrische step maximaal 25 km per uur mag rijden. Beschikt jouw e-step over een zadel? Dan is het in België toegestaan om maximaal 45 km per uur te rijden. Bij deze elektrische step dien je dan wel in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook dien je jouw e-step te verzekeren. De Zero steps in onze webshop zijn dan ook begrensd op 25 km per uur. Op de openbare weg mag een elektrische step van 25 km per uur dan de maximum snelheid te zijn; dit betekent wel dat je op eigen terrein of circuit volop kunt genieten van de hoge snelheid van de elektrische step.

Snelheid en veiligheid op de snelste elektrische steps

De snelste elektrische steps van Zerosteps.nl behalen soms duizelingwekkende snelheden van 80 km per uur of meer. Als je van plan bent om een dergelijke e-step aan te schaffen, is het wel aan te raden om na te denken over de veiligheid van zowel jou als je medeweggebruikers. Zorg daarom dat je een helm en bijpassende beschermende kleding draagt tijdens het rijden en let op je rijgedrag om zowel jezelf als anderen te beschermen. Vooral op de Nederlandse fietspaden dien je hier rekening mee te houden, aangezien deze wegen niet geschikt zijn voor dergelijke hoge snelheden met een elektrische step. Bij snelheden van de elektrische step boven de 30 km per uur ben je verplicht om een helm te dragen. In onze webshop vind je diverse stevige helmen in allerlei kleuren.

Bekijk onze webshop voor de snelste elektrische steps

Kun je niet wachten om zelf op de snelste elektrische steps te rijden? Bekijk dan nu onze webshop voor de beste e-steps van 2020. Wij zijn de officiële importeur van de Zero steps. Deze robuuste elektrische steps zijn stevig uitgevoerd met materialen van een hoge kwaliteit. Niet alleen zien de e-steps er fraai uit, ook zijn ze handig in gebruik. Je rijdt eenvoudig en snel naar je favoriete plaats van bestemming. We geven je graag persoonlijke uitleg en advies over onze modellen. Ook is het uiteraard mogelijk om een gratis proefrit te maken. Je bestelling wordt binnen drie dagen gratis bij je thuisbezorgd.

Alwin van Zerosteps.nl

Online

Klarna - Betaal in 3 delen

Betaal in 3 renteloze delen om de kosten te spreiden.
0