-23%

Mercane Wide Wheel

1,099.00 849.00

SKU Wide wheel Category

Beschikbaarheid: 3 op voorraad

De WideWheel is een van de meest comfortabele 8 ″ elektrische steps op de markt The Wide-wheel is one of the most comfortable 8 inch electric step on the market

 

De WideWheel is de meest comfortabele elektrische scooter die je ooit zult rijden. Met voor- en achtervering en belachelijk brede 100 mm-banden is hij ongelooflijk comfortabel, zelfs op oneffen terrein. Dankzij het extra brede wielprofiel kan het WideWheel betere stabiliteit bieden bij het draaien en tractie op een nat oppervlakte.

Ontworpen in Korea, is het WideWheel elektrische scooter mainframe gesmeed met geavanceerde spuitgietmethoden om de algehele kwaliteit, sterkte en esthetiek te verbeteren.

WideWheel beschikt over een krachtige 48V 500W BLDC naafmotor die een uitstekend heuvelklimmoment en verbeterde rijprestaties biedt voor zwaardere rij omstandigheden.

De voor- en achterwielophanging zijn gemaakt van 4 afzonderlijke lichtmetalen vorken met sterke stalen veren. De wiel samenstelling is ontworpen om zich aan te passen aan oneffen terrein, voor een soepelere rit.

Beschikbaar in twee varianten: met een enkele 500W motor (8.8Ah batterij) en dubbele 1000W motor (13.2Ah batterij). 

De 120 mm remschijf van de WideWheel en zijn eersteklas remklauwen zijn geïntegreerd in het remsysteem, waardoor hij extreem efficiënt remt, zelfs op steile hellingen.

Trots ontworpen in Korea, is de volgende generatie controllerbox in WideWheel aangepast om de rijprestaties te verbeteren en de levensduur van de motor te verlengen met behulp van een slimme warmtecontroller.

Het WideWheel is uitgerust met helder voor- en achterlicht voor beter zicht ’s nachts.

Prestaties:
-single motor met 48V en 500W met de 8,8Ah batterij. De topsnelheid is 35 km/uur en het bereik 25-35 km (afhankelijk van de rijstijl). Deze step weegt 15,9 kilogram.
-dual motor (voor en achterwiel aandrijving) met 48V en 1000W vermogen en een 13,2Ah batterij. Deze trekt nog sneller op en heeft een topsnelheid van 40 km/uur. Het bereik ligt rond de 35-45 km. Deze variant weegt 17,2 kilogram

Het maximale draagvermogen is 150 kilogram.
De Wide wheel single motor kost 879 euro en de dual komt op 1199 euro.

Op dit moment is de Dual motor uitverkocht.

 

Uiteraard is een proefrit mogelijk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mercane Wide Wheel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top