Kask helm Lifestyle Onix

SKU kask-helm-lifestyle-onix Category
Delen:

Kask helm Lifestyle Onix

De Kask Helm is perfect voor het gebruik van de elektrische steps! Het Up ‘n’ down aanpassing systeem geeft de meest nauwkeurige en comfortabele pasvorm van een helm; dankzij het dubbele pivot ontwerp. Dit maakt dat het achterhoofd ondersteunt door de riempjes; die dan gemakkelijk worden versteld om de juiste spanning te bekomen door middel van een centraal pal wieltje. Dit fit systeem in combinatie met een zeer ademend en interne antislip gel liner garandeert topprestaties voor de gebruiker.

199.00

Wissen

Beschrijving

  • maten : M 51-58 cm  L 59-62 cm
  • gewicht :  M 300gr  L 300 gr
  • Up & Down : Het Up ‘n’ down aanpassing systeem geeft de meest nauwkeurige en comfortabele pasvorm van een helm; dankzij het dubbele pivot ontwerp. Dit maakt dat het achterhoofd ondersteunt door de riempjes; die dan gemakkelijk worden versteld om de juiste spanning te bekomen door middel van een centraal pal wieltje. Dit fit systeem in combinatie met een zeer ademend en interne antislip gel liner garandeert topprestaties voor de gebruiker.
  • Eco chinstrap : kinband vervaardigd uit eco-leer. De kinband is wasbaar en anti-bacterieel en helpt om huid irritatie te voorkomen en is zeer comfortabel.
  • Frame : het frame voorkomt bij een val dat de helm in verschillende stukken breekt.
  • MIT : Het MIT technologie; toegepast op alle KASK helmen; garandeert een hogere veiligheid en een volledige bescherming dankzij de laag polycarbonaat die de schelp tot op de top bedekt ; de basisring en op de rug van de helm.
  • M-Moulding : de innovatieve M-MOULDING technologie zorgt voor een betere schok absorbatie en dit door middel van de polystyreen laag aan de binnenkant die aansluit aan het polycarbonaat aan de buitenkant.
  • transport bag : een beschermende hoes voor het transport van de helm.

Extra informatie

Maat

51-58, 59-62

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kask helm Lifestyle Onix” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De Kask helm Lifestyle Onix wordt vaak samen gekocht met:

Zero 10X laatste...
1,490.00
Zero 9
1,090.00

Alternatieven voor de Kask helm Lifestyle Onix zijn:

Zero 10X laatste...
1,490.00
Zero 9
1,090.00

Gespreid betalen: bereken jouw maandbedrag